Ο “Μικρός Πρίγκιπας” έρχεται τα Χριστούγεννα στο Ηράκλειο με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη

Πολιτισμός
Ο “Μικρός Πρίγκιπας” έρχεται τα Χριστούγεννα στο Ηράκλειο με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Τετάρτη,21 Δεκ 2022, 20:00
Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου
Το αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ έρχεται τον Δεκέμβριο στο Ηράκλειο με τη ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη

Η αγαπημένη νουβέλα μικρών και μεγάλων “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ έρχεται για τρεις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στην αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού” του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) με την υπογραφή της ταυτισμένης με το αξιόπιστο θέατρο για παιδιά Κάρμεν Ρουγγέρη. Παραστάσεις θα δοθούν στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

Ο “Μικρός Πρίγκιπας” με τη ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη είναι μια παράσταση για όλη την οικογένεια, σε κείμενο της ίδιας και σκηνοθεσία δική της και της Χριστίνας Κουλουμπή, που σέβεται τον αρχικό δημιουργό και έχει σκοπό να βγάλει στην επιφάνεια την ουσία του έργου και να φωτιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να το καταλάβει ακόμα και ένα μικρό παιδί. Την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια, σε στίχους του Ανδρέα Κουλουμπή, εμπνεύστηκε και συνέθεσε ο Στέφανος Κορκολής.

Το κείμενο είναι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Η σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή. Τα σκηνικά και τα κουστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή. Τη μουσική υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής, τους στίχους ο Ανδρέας Κουλουμπής, ενώ η κίνηση, οι χορογραφίες και οι φωτισμοί είναι του Πέτρου Γάλλια.

Sound design & video: Αντώνης Δελαπόρτας.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Οι τιμές των εισιτηρίων (οικογενειακό πακέτο) είναι: Γονείς Α’ ζώνη 12 ευρώ, Β’ ζώνη 10 ευρώ, Γ’ ζώνη 10 ευρώ. 1ο παιδί 8 ευρώ, από το 2ο παιδί 6 ευρώ χωρίς περιορισμό ζωνών. Το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

* Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 09:00-15:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00-14:00 και 17:30-21:00, τηλ. 2813/409.247).

* Την ticketservices.gr, από τον παρακάτω: https://bit.ly/3A97Jnl.

* Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Πακέτο εισιτηρίων

Από την καλλιτεχνική περίοδο 2022/23, το ΠΣΚΗ δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να προμηθευτούν συνδρομητικά πακέτα εισιτηρίων, επωφελούμενοι έκπτωσης έως και 20% επί των αρχικών τιμών.

Για τους θεατές των εκδηλώσεων υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News