Ζερβάκης: «Δέχτηκα πόλεμο, αλλά αυτοί που με έβριζαν στο τέλος έπαιζαν μόνο παλαμάκια» (βίντεο)

Πολιτισμός
Ζερβάκης: «Δέχτηκα πόλεμο, αλλά αυτοί που με έβριζαν στο τέλος έπαιζαν μόνο παλαμάκια» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Ζερβάκης, ο αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990 και του 2000, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι» και στη δημοσιογράφο Μαρία Σπουρδαλάκη.

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες της Κρήτης, που γνώρισε μια πρωτόγνωρη αγάπη από το κοινό, ο Γιώργος Ζερβάκης μίλησε για τη ζωή του στην Αθήνα, για την οικογένεια που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει όλες εκείνες τις κριτικές που δέχτηκε, όταν οι μουσικοί του πειραματισμοί τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά της κρητικής μουσικής παράδοσης.

«Δέχτηκα μεγάλο πόλεμο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ζερβάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου τον υποστήριξε στις μουσικές του επιλογές.

Ομολογουμένως, πρόκειται για έναν καλλιτέχνη με τη μεγαλύτερη μουσική επιρροή, του οποίου η φήμη έφτασε σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας.

Σήμερα, ο Γιώργος Ζερβάκης διατηρεί ακόμα αυτόν τον ξεχωριστό μουσικό οίστρο και παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στο προσκήνιο, συνεχίζει να κατέχει μια θέση στις καρδιές του κόσμου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News