Μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο Σταύρο Κουγιουμτζή

Πολιτισμός
Μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο Σταύρο Κουγιουμτζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Τετάρτη,07 Σεπ 2022, 21:00
Στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στις Αρχάνες
«Στον μεγάλο, ευαίσθητο και αγαπημένο μας συνθέτη, όπου τα τραγούδια του θα μείνουν ανεξίτηλα στον χρόνο», αναφέρει το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης

Μουσικό αφιέρωμα στον σημαντικό σύγχρονο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή παρουσιάζει το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, και ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

«Στον μεγάλο, ευαίσθητο και αγαπημένο μας συνθέτη, όπου τα τραγούδια του θα μείνουν ανεξίτηλα στον χρόνο και πάντα θα ζωγραφίζουν με ένα μαγικό τρόπο τις όμορφες πλευρές της Ελλάδος. Τις αναμνήσεις και τις παρέες στις αυλές, στις ταβέρνες, στα μπαλκόνια των σπιτιών που μυρίζουν δειλά το άρωμα του γιασεμιού και της πασχαλιάς όταν μπαίνει ο Μάης...», αναφέρει το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης.

Η πρώτη μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις Αρχάνες, στο παλιό δημοτικό σχολείο, και η δεύτερη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». Η ώρα έναρξης και για τις δύο μουσικές εκδηλώσεις-αφιέρωμα είναι στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News