Συναυλία με την Εμμανουέλα Νινιράκη αύριο στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου

Πολιτισμός
Συναυλία με την Εμμανουέλα Νινιράκη αύριο στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Σάββατο,03 Σεπ 2022, 21:00
Στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου
Η Εμμανουέλα και οι συνεργάτες της, Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «Αηδόνι στο Κλουβί»

Συναυλία με την Εμμανουέλα Νινιράκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοβρυσίου.

Η Εμμανουέλα και οι συνεργάτες της, Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «Αηδόνι στο Κλουβί», που παίρνει τον τίτλο της από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της ερμηνεύτριας, σε μουσική του συνθέτη Χάρη Μανουσάκη και ποίηση του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Ο δίσκος της κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και πετά ήδη με επιτυχία στον ραδιοφωνικό αέρα της χώρας μας, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές!

Στο σύνολο της μουσικής εκδήλωσης, που πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα παρουσιαστούν τραγούδια από τη δουλειά αυτή, πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα - σύγχρονα και παραδοσιακά - τραγούδια. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο!

(φωτογραφία αρχείου pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News