Όλα έτοιμα για τα «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια» - Η Κρήτη τιμά τον Στέλιο Χ. Κιαγιαδάκη

Πολιτισμός
Όλα έτοιμα για τα «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια» - Η Κρήτη τιμά τον Στέλιο Χ. Κιαγιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Παρασκευή,12 Αυγ 2022, 20:30
Στην πλατεία Μικρασιατών, στο Ρέθυμνο
Η παγκρήτια αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ηθικό αυτουργό της ίδρυσης του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, πολιτικό-ανθρωπιστή Παύλο Ι. Βαρδινογιάννη

Αύριο Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 8:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα «Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια 2022» στην πλατεία Μικρασιατών του Ρεθύμνου. Η παγκρήτια αυτή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ηθικό αυτουργό της ίδρυσης του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, πολιτικό-ανθρωπιστή Παύλο Ι. Βαρδινογιάννη.

Το φετινό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συναυλία με τον Μιχάλη Κουνάλη και το συγκρότημά του - μαζί τους η Στέλλα Σειραγάκη - χορούς και ριζίτικα τραγούδια από τον Όμιλο Βρακοφόρων, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και θα τιμηθεί ο επί 30 χρόνια πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Στέλιος Κιαγιαδάκης. Ο άνθρωπος που ταξίδεψε τον πολιτισμό της Κρήτης στα πέρατα του κόσμου με περίσσια λεβεντιά και δικαίως του αποδόθηκε από τον κρητικό λαό ο τίτλος του «πρεσβευτή».

Η φετινή εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα, τη συνδιοργάνωση και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, της Βουλής των Ελλήνων και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Επίσης είναι υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και του Δήμου Αθηναίων.

Η είσοδος για τους πολίτες θα είναι ελεύθερη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News