Συνεχίζονται οι συναυλίες του Μανόλη Λιδάκη στην Κρήτη

Πολιτισμός
Συνεχίζονται οι συναυλίες του Μανόλη Λιδάκη στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Τετάρτη,10 Αυγ 2022, 21:30
Στον αύλειο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου Αβδού
Με τη συνοδεία εφταμελούς ορχήστρας η οποία αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς, ξεκινάει εκ νέου ένα μουσικό ταξίδι από εκεί απ’ όπου άρχισε όταν ήταν μικρό παιδί

Στο Αβδού Ηρακλείου συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου, οι συναυλίες του Μανόλη Λιδάκη με τίτλο «Καλοκαίρι», που πραγματοποιούνται στο νησί, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Η συναυλία θα γίνει στον αύλειο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου Αβδού, στις 9:30 το βράδυ, και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

Ο Μανόλης Λιδάκης επέστρεψε μόνιμα στη γενέτειρά του το Ηράκλειο και το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε όλη την Κρήτη, όπου θα παρουσιάσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και επιτυχίες μεγάλων συνθετών.

Ο Μανόλης Λιδάκης, ο οποίος διακρίνεται για τον ιδιαίτερο ερμηνευτικό του τρόπο και μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τις τελευταίες δεκαετίες, έχει ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει και συνάμα θα μας συνεπάρει.

Με τη συνοδεία εφταμελούς ορχήστρας η οποία αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς, ξεκινάει εκ νέου ένα μουσικό ταξίδι από εκεί απ’ όπου άρχισε όταν ήταν μικρό παιδί, διότι ήξερε ότι θα φύγει από την Κρήτη, αλλά αφετηρία και τελικός προορισμός ήταν για εκείνον πάντα το Ηράκλειο.

Θα ακολουθήσουν συναυλίες στις 20 Αυγούστου στις Βρύσες Αποκορώνου, στις 22 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου, στις 28 Αυγούστου στο φρούριο Φορτέτσα στο Ρέθυμνο, στις 9 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Νεάπολης, στις 10 Σεπτεμβρίου στο άλσος Φρουδεράκη στη Σητεία και στις 19 Σεπτεμβρίου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News