Μια «Γιαγιά» επί σκηνής στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις»

Πολιτισμός
Μια «Γιαγιά» επί σκηνής στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Τετάρτη,03 Αυγ 2022, 21:00
Στο κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις»
Μια σύγχρονη αλληγορική κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου, που πραγματεύεται με τρόπο μοναδικό τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα

«Τη γιαγιά» του Ντίνου Σπυρόπουλου από το Θέατρο «Μορφές» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις».

Η υπόθεση: Η κ. Ευγενία Παρασκευοπούλου (χήρα υποστράτηγου) μένει μόνη της και δεν έχει κανένα παράπονο. Μέχρι τη μέρα που η τράπεζα απειλεί να της κόψει τη σύνταξη, ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι της και απειλεί να την πυροβολήσει, και ο γείτονάς της λιγουρεύεται τα γεμιστά της. Πώς αντιδρά σε όλα αυτά η κ. Ευγενία;

«Η γιαγιά» είναι μια σύγχρονη αλληγορική κωμωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου, που πραγματεύεται με τρόπο μοναδικό τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα.

Οι κωμικές ατάκες που διαδέχονται η μία την άλλη, οι πολλές ανατροπές και το φλογερό ταπεραμέντο της γιαγιάς θα χαρίσουν στους θεατές αβίαστο και άφθονο γέλιο.

Η σκηνοθεσία είναι της Γιάννας Κεφάλα και τα σκηνικά του Σίμου Χριστοδούλου, στην ενδυματολογία είναι η Γιασμίν Τιμοτίγεβιτς, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιάννης Πραουλάκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί Μανόλης Κουκιαδάκης, Ιάσωνας Χριστοδούλου και Σίμος Χριστοδούλου.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News