Γέλιο... «Εκτός ελέγχου» - Πρεμιέρα αύριο στο Ρέθυμνο

Πολιτισμός
Γέλιο... «Εκτός ελέγχου» - Πρεμιέρα αύριο στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Τρίτη,02 Αυγ 2022, 21:30
Στο θέατρο “Ερωφίλη”, στο Ρέθυμνο
Η νούμερο ένα κωμωδία της χρονιάς, με ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών, ταξιδεύει στην Κρήτη

Πρεμιέρα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Θέατρο «Ερωφίλη», στο Ρέθυμνο, κάνει αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου, η παράσταση «Εκτός ελέγχου», με παλιούς και νέους ήρωες του Αρκά να παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής.

Η νούμερο ένα κωμωδία της χρονιάς, με ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών, ύστερα από τα συνεχή sold out στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανόλης Γκίνης από τα «Τα καλύτερά μας χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και γελοιογράφος της εποχής μας, με την καυστική του πένα χαρίζει αφενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, και αφετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε τρία σκίτσα μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα», γράφει ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Παραστάσεις

Παραστάσεις θα δοθούν:

  • Τρίτη 2 Αυγούστου στο θέατρο “Ερωφίλη”, στο Ρέθυμνο, στις 9:30 το βράδυ.
  • Τετάρτη 3 Αυγούστου, στο κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”, στο Ηράκλειο, στις 9:30 το βράδυ.
  • Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά, στις 9:30 το βράδυ.

Συντελεστές

Συγγραφέας του έργου είναι ο Αρκάς. Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Δημήτρη Αγορά. Βοηθός σκηνοθέτης είναι ο Χρήστος Τριπόδης, τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Ματίνα Μέγκλα, ενώ η εικαστική επιμέλεια ανήκει στον Θανάση Κόκκα. Creative Agency από την Gridfox, ενώ η παραγωγή είναι της “Μέθεξις”.

Πρωταγωνιστούν οι: Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανόλης Γκίνης και ο Παντελής Καναράκης.

Εισιτήρια και προπώληση

Η γενική είσοδος είναι 18 ευρώ (άνεργοι και φοιτητές: 15 ευρώ, παιδικό: 10 ευρώ και ομαδικό - άνω των 20 ατόμων - 12 ευρώ).

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά.
  • Στα ταμεία του κηποθεάτρου “Ν. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, και στο δημοτικό κιόσκι στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο.
  • Τηλεφωνικά στο 210/76.22.034.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News