default-image

Κορνάρεια 2022: Σε εξέλιξη το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Σητείας (βίντεο)

Κρήτη
Κορνάρεια 2022: Σε εξέλιξη το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Σητείας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2022 του Δήμου Σητείας, μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο Πρόεδρος ΔΟΚΑΣ, Κώστας Λυμπερίου

Το πολιτιστικό καλοκαίρι 2022  του Δήμου Σητείας είναι εδώ. Ο λόγος για Κορνάρεια 2022, τα οποία αποτελούν πολυετή θεσμό και γιορτή του πολιτισμού, μέσω του οποίου συνδιαμορφώνεται η  κουλτούρα  και προβάλλονται ντόπιοι καλλιτέχνες.

O θεσμός των Κορναρείων αποτελεί ένα ταξίδι ξεγνοιασιάς και απόλαυσης με φόντο τις μαγευτικές εικόνες της πόλης και των χωριών. Για το πρόγραμμα των Κορναρείων 2022, μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» , ο Πρόεδρος  ΔΟΚΑΣ, Κώστας Λυμπερίου.

«Οι εκδηλώσεις των Κορναρείων γίνονται στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του Ενετικού φρουρίου Καζάρμα και στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας. Στο πλαίσιο των Κορναρείων διοργανώνονται σε χωριά του Δήμου εκδηλώσεις όπως είναι τα Καζανέματα (γιορτή ρακής). Στόχος  είναι η πολιτιστική αναβάθμιση της Σητείας και η δυνατότητα που δίνεται στους ξένους επισκέπτες να έλθουν σε επαφή με τον πολιτισμό του τόπου», δήλωε μεταξύ άλλων ο κ. Λυμπερίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News