Μουσικοθεατρική βραδιά: «Κοιμήσου με τη ζάχαρη, κοιμήσου με το μέλι - νανουρίσματα στον χώρο και στον χρόνο»

Πολιτισμός
Μουσικοθεατρική βραδιά: «Κοιμήσου με τη ζάχαρη, κοιμήσου με το μέλι - νανουρίσματα στον χώρο και στον χρόνο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Δευτέρα,25 Ιουλ 2022, 21:30
Στην Πύλη «Βηθλεέμ»
Τη συναυλία πλαισιώνουν θεατρικά αποσπάσματα - Συμμετέχουν η χορωδία και η θεατρική ομάδα του Συλλόγου

Τη μουσικοθεατρική βραδιά με τίτλο «Κοιμήσου με τη ζάχαρη, κοιμήσου με το μέλι - νανουρίσματα στον χώρο και στον χρόνο» συνδιοργανώνουν σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, ο Σύλλογος Διάδοσης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού» και η Περιφέρεια Κρήτης, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Η παράσταση, με διασκευασμένα, παραδοσιακά νανουρίσματα από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού και από την αρχαιότητα μέχρι το σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στην πύλη «Βηθλεέμ» του Ηρακλείου με ώρα έναρξης τις 09:30 το βράδυ.

Τη συναυλία πλαισιώνουν θεατρικά αποσπάσματα. Συμμετέχουν η χορωδία και η θεατρική ομάδα του Συλλόγου.

Την επιμέλεια του προγράμματος και τη διεύθυνση της χορωδίας έχει η Αργυρώ Ρέππα, ενώ υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία των θεατρικών είναι ο Δομήνικος Ταβερναράκης.

Οι μουσικοί που θα συνοδεύσουν τη χορωδία είναι ο Γιώργος Βασιλάκης (μαντολίνο, ούτι και κιθάρα), ο Γιώργος Σταυράκης (κιθάρα), ο Μανόλης Παπαδάκης (κοντραμπάσο) και η Έφη Μαστορίδη (κρουστά και αφήγηση).

Η γενική επιμέλεια της παράστασης ανήκει στη Μαρία Τριτσάρη και τους Λευτέρη και Ειρήνη Κουγιουμουτζή. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News