«Ο Καραγκιόζης Φουρνάρης» από την «Ομάδα Εκτός των Τειχών» το Σάββατο 2 Ιουλίου στον Καρτερό

Κρήτη
«Ο Καραγκιόζης Φουρνάρης» από την «Ομάδα Εκτός των Τειχών» το Σάββατο 2 Ιουλίου στον Καρτερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Σάββατο,02 Ιουλ 2022, 20:30
Καρτερός, προαύλιο πολιτιστικού συλλόγου
Η είσοδος είναι ελεύθερη - Στην εκδήλωση θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρτερού και τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, παρουσιάζουν το Σάββατο 2 Ιουλίου, το έργο «Ο Καραγκιόζης Φούρναρης» από την «Ομάδα Εκτός των Τειχών».

Ο Καραγκιόζης παρέα με τον Χατζηαβάτη αναλαμβάνουν να δουλέψουν τον φούρνο του Σαμπαναγά που βγήκε στην σύνταξη. Ο κόσμος αρχίζει να πηγαίνει τα φαγητά του στον Καραγκιόζη να τους τα ψήσει, όλα πηγαίνουν καλά....μέχρι που ο Πασάς αποφασίζει να κρατήσει αυτός τα νόστιμα εδέσματα για τον εαυτό του λέγοντας στον Καραγκιόζη να δικαιολογηθεί στους πελάτες. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει δράση και οι μεζέδες θα φαγωθούν τελικά από τον πιο πεινασμένο και όχι από την αδηφάγα εξουσία. Γέλιο και κοινωνικά μηνύματα από μια παραδοσιακή κωμωδία με πρωταγωνιστή τον ξυπόλυτο ήρωα.

Παίζει ο Χρήστος Συρμακέζης

Βοηθός σκηνής: Ιφιγένεια Παπαματθαιάκη

Καρτερός, προαύλιο πολιτιστικού συλλόγου

Ώρα προσέλευσης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Στην εκδήλωση θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News