«Εν πλω 2022»: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Κρήτη
«Εν πλω 2022»: Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Λιμάνι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γιορτή της Θάλασσας και το Λιμάνι του Ηρακλείου γίνεται για άλλη μια φορά Λιμάνι Τέχνης, Πολιτισμού, Κοινωνικών εκδηλώσεων

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς η εκδηλώσεις από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Οι έκθεση «ΕΝ ΠΛΩ 2022» ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Ιουνίου, δίνοντας περίσσια ζωντάνια στο Λιμάνι με την μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών. Η έκθεση οποία πραγματοποιείται για 6η φορά στο Ηράκλειο θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 με ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, με σκοπό να παρουσιάσει στους Ηρακλειώτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, σειρά από θαλασσινές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν στόχο την αναψυχή αλλά και την πρόληψη και ασφάλεια  στη θάλασσα.

Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συλλόγου Φουσκωτών Κρήτης κ. Χάλαρη ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Ιωάννη Βαρδαβά ο οποίος εξήρε το έργο του Συλλόγου το οποίο στο ενεργητικό του απαριθμεί πλήθος αθλητικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και οικολογικών εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από αυτές να δημιουργηθούν φιλίες και άρρηκτα δεσμά μεταξύ των μελών του και μεταξύ των φορέων του Συλλόγου «Εν Πλω» και του ΟΛΗ.

Παράλληλα ο κ. Χάλαρης τόνισε ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου βρίσκεται αρωγός στο έργο του «Εν ΠΛΩ» και πάντα συνδιοργανωτής στο έργο τους. Με κύριο συστατικό την αγάπη όλων μας για την θάλασσα το ΕΝ ΠΛΩ είναι μία γιορτή.

Η γιορτή της Θάλασσας και το Λιμάνι του Ηρακλείου γίνεται για άλλη μια φορά Λιμάνι Τέχνης, Πολιτισμού, Κοινωνικών εκδηλώσεων. Στην πλατεία του προβλήτα του Μικρού Κούλε όπου γίνεται η έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων, θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις , ενώ στη θάλασσα θα γίνουν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη , επίδειξη διάσωσης της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών και αρκετές ακόμα δραστηριότητες για τους επισκέπτες των εκδηλώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News