Χανιά: Πλούσιο το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Πλούσιο το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα για παιδιά αλλά και πολλά φεστιβάλ, εντάσσονται στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων, στις οποίες ξεχωριστή θέση θα έχει η κρητική παράδοση

Πλούσιο και χωρίς περιορισμούς, είναι μετά από δύο χρόνια πανδημίας το πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Χανίων.

Συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα για παιδιά αλλά και πολλά φεστιβάλ, εντάσσονται στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων, στις οποίες ξεχωριστή θέση θα έχει η κρητική παράδοση.

Οι πολιτιστικοί χώροι των Χανίων, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους, για να υποδεχτούν, τους θεατές των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που υπόσχονται να δώσουν φως στα βράδια του καλοκαιριού.

Επιπλέον, φέτος, ο δήμος σε συνεργασία με παραδοσιακούς χορευτικούς συλλόγους, βάζει χρώμα παράδοσης στην παλιά πόλη, αναβιώνοντας τον θεσμό της στράτας με σημείο εκκίνησης το φρούριο του Φιρκά και κατάληξη στην Πλατεία της μητρόπολης.

Στο πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Χανίων είναι ενταγμένο και το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί σε χώρους πολιτιστικής αναφοράς από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα, ή εδώ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News