«Η Αλή8εια»: Αύριο Τετάρτη η παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη

Κρήτη
«Η Αλή8εια»: Αύριο Τετάρτη η παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιβλίο
Τρίτη,14 Ιουν 2022, 20:00
Cafe Marina Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου
Ποιες είναι οι ανθρώπινες ανάγκες και γιατί ορίζουν κάθε πτυχή της ζωής μας; Πώς μπορεί κάποιος να δραπετεύσει από τη φυλακή της γνώμης των άλλων και να απελευθερώσει την Αυθεντικότητά του; Γιατί η Αλήθεια είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση;

Το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον Νικόλα Σμυρνάκη και το νέο του βιβλίο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20:00 Cafe Marina Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου. Με τον συγγραφέα συνομιλεί η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανδριανή Αγγελιδάκη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Ποιες είναι οι ανθρώπινες ανάγκες και γιατί ορίζουν κάθε πτυχή της ζωής μας; Πώς μπορεί κάποιος να δραπετεύσει από τη φυλακή της γνώμης των άλλων και να απελευθερώσει την Αυθεντικότητά του; Γιατί η Αλήθεια είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση;

Ψάξε, βρες, αποδέξου, έκφρασε την Αλήθεια μέσα σου. Μόνο τότε θα απελευθερωθείς από τη φυλακή της γνώμης των άλλων. Φαντάσου να ήξερες την απάντηση στο ερώτημα «Πώς θα κερδίσω την αγάπη των άλλων;». Με ποιο τρόπο θα την αξιοποιούσες; Και πόσο μακριά θα έφτανες για μια τέτοια γνώση; Φαντάσου τώρα και κάτι ακόμα. Ο πιο διάσημος ζωγράφος της εποχής μας, ο άνθρωπος που κατέχει το μυστικό της ασύλληπτης επιδραστικότητας, σε καλεί και σου ανακοινώνει ότι έχεις «επιλεχθεί». Σε στέλνει σε ένα αλλιώτικο ταξίδι στο ΝηΣί του Ανθρώπου. Εκεί ανατρέπονται όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσες αυτονόητα και ανακαλύπτεις… την Αλήθεια.

Η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με έναν απίθανα καταλυτικό τρόπο. Είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, λύνει κάθε γρίφο, δίνει απάντηση σε κάθε ερώτημά σου, σε απελευθερώνει από κάθε φόβο.

Και δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν φοβάται άλλο. Όταν δεν φοβάται πια… Αλήθεια, εσύ αντέχεις την Αλήθεια;

Περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του

Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις Διόπτρα) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το έργο του Γράψε τη δική σου ιστορία (εκδόσεις Διόπτρα) έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους.

Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες. Τυρίνος. Ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Συνοδεύεται από QR code που οδηγεί στην αφήγηση του παραμυθιού από τον ίδιο. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στο παραμύθι διατίθεται ελεύθερα για χρήση από γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά. Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News