Χανιά: Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο «δια της Τέχνης»

Πολιτισμός
Χανιά: Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο «δια της Τέχνης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιβλίο
Δευτέρα,10 Ιαν 2022, 08:30
Στο Μεγάλο Αρσενάλι
Η ιδέα του ημερολογίου σηματοδοτεί το όραμα του Μουσείου Σχολικής Ζωής του Δήμου για «επικοινωνούμενη αισθητική εμπειρία» στο κοινό του

Κυκλοφόρησε από τον Δήμο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και το Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου το ημερολόγιο του 2022 με τίτλο «διά της Τέχνης». Το ημερολόγιο διατίθεται δωρεάν από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ στο Μεγάλο Αρσενάλι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι.

Η ιδέα του ημερολογίου σηματοδοτεί το όραμα του Μουσείου Σχολικής Ζωής του Δήμου για «επικοινωνούμενη αισθητική εμπειρία» στο κοινό του. Το ημερολόγιο αφιερώνεται στα 1.500 μέλη της κοινότητας «Μουσείο Σχολικής Ζωής _Βλέπουμε αλλιώς», που μοιράστηκαν καθημερινά από το 2020, με εμπιστοσύνη και συνέπεια, ιδέες, σκέψεις και μηνύματα διά της τέχνης. Το Μουσείο χτίζει με σεβασμό τη διαδικτυακή αλλά και τη βιωματική επικοινωνία του με κάθε ομάδα κοινού, χωρίς αποκλεισμούς.

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, χαιρετίζοντας την έκδοση μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Το Μουσείο Σχολικής Ζωής, του οποίου η ποιοτική παρουσία μετράει ήδη 15 χρόνια, συνεχίζει να αποτελεί για τον τόπο μας ένα δυναμικό μέσο παραγωγής και διάδοσης της εκπαίδευσης. Η συνέπεια με την οποία υπηρετήθηκαν οι υψηλοί στόχοι της διατήρησης, της γνωστοποίησης και της έκθεσης εκπαιδευτικών κειμηλίων, τεκμηρίων και συλλογών θα συνεχίσει αδιάλειπτα από το Μουσείο Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων με στόχο τη μελέτη, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News