Στην θεατρική παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη» παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Πολιτισμός
Στην θεατρική παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη» παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την καταπληκτική χριστουγεννιάτικη ιστορία «Φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη» παρακολούθησαν στο «Αστόρια» την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης

Την παιδική Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Φον Κουραμπιές Εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα, η υπεύθυνη του τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου κ. Ελένη Κτιστάκη σε συνεργασία με την οικογένεια Μάνου Μανιά σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, καθώς τους πρόσφεραν την δυνατότητα παρακολουθήσουν την παιδική Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «Φον Κουραμπιές Εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά, στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου.

Στη δράση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Κ. κ. Μαρία Δαμανάκη, η υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού κ. Εύα Σημαιάκη και η υπεύθυνη του τομέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων κ. Μαρία Αντωνακάκη

Τις θερμές τις ευχαριστίες εκφράζει και μέσω του Τύπου η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου ιδιαίτερα στην οικογένεια Μανιά για την προσφορά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News