Πολιτισμός

Ο «Καλιγούλας» του Αλμπέρ Καμύ στη σκηνή του Πολιτιστικού

Παρουσιάζεται αυτή την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ

Το θεατρικό έργο «Καλιγούλας» του βραβευμένου με Νόμπελ Αλμπέρ Καμύ παρουσιάζει αυτή την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, η Ομάδα Θεατρικής και Παραστατικής Τέχνης “Το Σανίδι”.

Η είσοδος του κοινού θα γίνεται με δελτία εισόδου που διατίθενται δωρεάν στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης (επί της πλατείας Ελευθερίας στο ισόγειο), από τις 9 το πρωί 2 το μεσημέρι, μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι σε ισχύ.

Κατά την είσοδο των θεατών στον χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών και εγγράφων.

Σε ό,τι αφορά τους συντελεστές, τη σκηνοθεσία-διασκευή του έργου έχει κάνει η Φαίη Ταμιωλάκη, ενώ παίζουν οι Λευτέρης Κουφάκης, Έφη Δράκου, Παναγιώτης Κουτσούκος, Άρης Ντελία, Χρήστος Καράνταης, Κωνσταντίνος Πολοπετράκης, Κωνσταντής Σμπώκος και Γιώργος Βογιατζής. Η μουσική επένδυση είναι του Ισίδωρου Παπαδάκη, την κατασκευή του σκηνικού έχει κάνει ο Δημήτρης Χρηστάκης, ενώ η εικαστική επιμέλεια είναι των Κώστα Παγωμένου και Βασίλη Γρατσία. Επίσης τα κοστούμια επιμελήθηκε η Φαίη Ταμιωλάκη, τις μάσκες ο Παναγιώτης Κουτσούκος, ενώ η ηχητική και φωτιστική κάλυψη ανήκει στον Γιώργο Γιακατό.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια