ΕΛΜΠΕΠΑ: Παζάρι για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου

Πολιτισμός
ΕΛΜΠΕΠΑ: Παζάρι για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παζάρι
Τρίτη,21 Δεκ 2021, 09:00
Στο αίθριο της Λότζια
Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι με σκοπό την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για σεισμόπληκτους διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στο αίθριο της Λότζιας, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Κατά τη διάρκεια του παζαριού θα πωληθούν αναμνηστικά προϊόντα του Πανεπιστημίου. Το σύνολο των εισπράξεων από τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα κατατεθεί στον λογαριασμό που έχει ήδη ανοίξει η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΑΔΙΠ) για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου.

Κεντρικός στόχος της δράσης αυτής είναι η συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού που θα επιτρέψει να αγοραστεί και να παραχωρηθεί στους σεισμόπληκτους ένας οικίσκος φιλοξενίας, καθώς αυτή η ανάγκη έχει ταυτοποιηθεί ως η πλέον σημαντική από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Στο αίθριο του Δημαρχείου θα τοποθετηθούν ειδικές και καλαίσθητες προθήκες για την έκθεση των προς πώληση ειδών, το σύνολο των οποίων θα φέρει το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, όπως στυλό, κούπες και είδη ρουχισμού. Στον ίδιο χώρο η Λέσχη Ρομποτικής και το Εργαστήριο Συστημάτων Ελέγχου και Ρομποτικής του ΕΛΜΕΠΑ θα αναπτύξουν ένα πρότυπο ρομποτικό σύστημα στολίσματος χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ θα είναι δυνατή και η τρισδιάστατη εκτύπωση στολιδιών που θα επιλέξει ο επισκέπτης.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν στις 12:30 μ.μ. από τον καθηγητή Νικόλαο Κατσαράκη, πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News