Πολιτισμός

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Δήμο Πλατανιά

Εορταστικές μουσικές και τραγούδια ακούγονται στις κεντρικές πλατείες του Δήμου, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί παντού εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, μακριά από την γκρίζα πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε

Σειρά δράσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε παιδιά, έχει προγραμματίσει για φέτος ο Δήμος Πλατανιά, στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεών τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, προσφέροντας χαρά, κέφι και ξέγνοιαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους δημότες και επισκέπτες του Δήμου. Παράλληλα με τις δράσεις αυτές, ο Δήμος Πλατανιά, εκτός από τις φωταγωγήσεις δέντρων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, ανταποκρινόμενος σε αιτήματα Τοπικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών Συλλόγων, κατασκεύασε και τοποθέτησε νέα χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε κεντρικά σημεία πολλών κοινοτήτων του.

Επίσης, εορταστικές μουσικές και τραγούδια ακούγονται στις κεντρικές πλατείες, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί παντού εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, μακριά από την γκρίζα πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους λοιπούς Τοπικούς Φορείς του Δήμου Πλατανιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της διασποράς του ιού COVID 19.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια