Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα

Πολιτισμός
Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Τρίτη,21 Δεκ 2021, 19:00
Στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου
Ο Σύλλογος Διάδοσης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι» διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα»

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα» διοργανώνει την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ο Σύλλογος Διάδοσης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι».

Η χορωδία του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της Αργυρώς Ρέππα, θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα από πολλές περιοχές της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Την επιμέλεια του προγράμματος και τη διεύθυνση της χορωδίας κατέχει η Αργυρώ Ρέππα, ενώ η γενική επιμέλεια της συναυλίας ανήκει στην οικογένεια Κουγιουμουτζή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

«Το Παραδοσιακό Εργαστήρι, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, θα φροντίσει ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις του αρμόδιου υπουργείου. Παρά τις δυσκολίες των καιρών, προσπαθούμε με μεράκι να κάνουμε πράξη τον σκοπό ίδρυσης και λειτουργίας του συλλόγου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News