Στέλιος Μπικάκης: Μια γνήσια, ελεύθερη και κρητική ψυχή εξομολογείται (βίντεο)

Πολιτισμός
Στέλιος Μπικάκης: Μια γνήσια, ελεύθερη και κρητική ψυχή εξομολογείται (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγαπημένος μουσικός μίλησε στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι» και στη δημοσιογράφο Μαρία Σπουρδαλάκη για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ελεύθερος, ατόφιος και δυναμικός. Ο Στέλιος Μπικάκης αποτελεί ένα κράμα ανθρώπου, που συνδυάζει την κρητική λεβεντιά, το ήθος και την αυθεντικότητα, ενώ με τα τραγούδια παρουσιάζει τη ζωή του, τον πόνο, τη θλίψη, τη χαρά και τον έρωτα. Όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να ξεπερνά κάθε δυσκολία που έχει εμφανιστεί στο δρόμο του, κάθε κατηγορία που έχει ειπωθεί και με τα τραγούδια του να αποκαλύπτει τη γνήσια κρητική ψυχή του.

Ο αγαπημένος μουσικός μίλησε στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV, και τη δημοσιογράφο Μαρία Σπουρδαλάκη για άγνωστες πτυχές της ζωής του, για τα πρώτα του βήματα, για τη νύχτα αλλά και για τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στο έργο του. Μεταξύ αυτών, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει μετανιώσει για τις επιλογές που έχει κάνει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι έχει υπάρξει αχάριστος απέναντι στον Θεό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News