Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά Του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» ανοίγει πανιά στη ζωή

Πολιτισμός
Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά Του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» ανοίγει πανιά στη ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,20 Νοε 2021, 12:00
Στον εξωτερικό χώρο του καφέ «Μαρίνα»
Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την εκδήλωση «Ανοίγουμε πανιά στη ζωή»

Με το σύνθημα «Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα», ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει την εκδήλωση “Sail For Cancer - Ανοίγουμε πανιά στη ζωή”, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, την Αρχαιολογική Υπηρεσία και τη στήριξη της “ErgoProlipsis”.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση κυρίως των νέων και των παιδιών για να δημιουργηθεί μια κουλτούρα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 12 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του καφέ «Μαρίνα».

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

  • Χαιρετισμοί.
  • Συμβολικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από τα αγωνιστικά τμήματα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου.
  • Ομιλίες: «Η ζωή να κόβει την ανάσα και όχι ο καρκίνος του πνεύμονα», Νικόλαος Τζανάκης, καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης. «Περιβάλλον, κλιματική αλλαγή και καρκίνος: Κάνουμε την πρόληψη τρόπο ζωής», Κωνσταντίνος Βροντάκης, ειδικός γιατρός Εργασίας και Περιβάλλοντος, διευθύνων σύμβουλος και επιστημονικός υπεύθυνος “Υγείας ErgoProlipsis”.
  • Φωταγώγηση ενετικού φρουρίου Κούλε στη μνήμη της αρχαιολόγου Κατερίνας Μυλοποταμιτάκη το Σάββατο, στις 7 μ.μ.

 (φωτογραφία: Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News