Ολοκαύτωμα Βιάννου: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις με τη συναυλία στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Κρήτη
Ολοκαύτωμα Βιάννου: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις με τη συναυλία στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» - Η είσοδος για το κοινό είναι ελέυθερη

Οι τριήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, που συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου, τον Δήμο Βιάννου και την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου, ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, με τη συναυλία του Μάνου Παπαδάκη στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», αφιερωμένη στην ηρωίδα γυναίκα της επαρχίας Βιάννου.

Διαβάστε ακόμη Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, παρουσία της ΠτΔ, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Ο τραγουδοποιός Μάνος Παπαδάκης και το εξαμελές μουσικό του σχήμα, με τη συμμετοχή της Νατάσας Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα. αποδίδουν τραγούδια μεγάλων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική μας ιστορία. Η ηρωίδα γυναίκα της μαρτυρικής επαρχίας Βιάννου και της δυτικής Ιεράπετρας, που σήκωσε τον σταυρό του μαρτυρίου, τον σταυρό του πένθους, της ορφάνιας και της φτώχιας, υμνείται μέσα από τραγούδια που μιλούν μέσα στην καρδιά μας.

Στη συναυλία θα παίξουν οι Γιάννης Κοντάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Παναγιώτης Μαυράκης (ηλεκτρική κιθάρα), Αποστόλης Γιασλακιώτης (ηλεκτρική κιθάρα), Πολύδωρος Φραντζεσκάκης (τύμπανα) και Νίκος Οικονομέας (κλαρίνο), ο Σπύρος Ρουμελιώτης θα είναι ο μηχανικός ήχου και ο Μάνος Παπαδάκης θα είναι στην κιθάρα και τη φωνή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News