2o Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης: Ένα μοναδικό υπερθέαμα στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
2o Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης: Ένα μοναδικό υπερθέαμα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τετάρτη 22, Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις

To Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης 2021 έρχεται στο Ηράκλειο! Ένα μοναδικό υπερθέαμα που αποθέωσαν κριτικοί και κοινό… δεν το λες!

«Ωστόσο», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «ελπίζουμε να βγει καλό»!.

Κωμικοί από όλες τις πόλεις της Ελλάδας που έχουν μετρό (και μίας που εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα έχει) συναντούν τους Κρητικούς εκπροσώπους του σταντ από σε τρία βράδια που θα σας μείνουν αξέχαστα, κυρίως όταν δείτε τις τιμές των εισιτηρίων.

Τετάρτη 22, Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις μπορείτε να απολαύσετε κατά αλφαβητική σειρά τους Blink Mike και GiuseppeVieri που νομίζουν ότι κάνουν διεθνή καριέρα αν γράψουν το όνομά τους στα αγγλικά, τον Βασίλη Κατέρη, τον Παναγιώτη Κούδα, τον Κώστα Κρύο, τον αξεπέραστο Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο και τον ξεπερασμένο Πάρη Ρούπο, την Δήμητρα Νικητέα, τους Αλέξανδρο Πασπαρδάνη και Αντρέα Πασπάτη (πραγματικά ονοματεπώνυμα) τον σοφό Νέστορα Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, τον αξιαγάπητο (αλλά σίγουρα και αστείο) Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον επαναστατικό (και ενδεχομένως αστείο) Γιάννη Ρούσσο, τον λάτρη του κέντρου της Αθήνας, και αγαπημένο κωμικό της ομάδας ΔΙΑΣ,  Αλέξανδρο Τιτκώβ, τον ανεξήγητα γελαστό Σπήλιο Φλώρο, τον μοναδικό τηλεοπτικό μάγειρα με χιούμορ Ηλία Φουντούλη, τον Δημήτρη Χριστοδούλου και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη (σε μια προσπάθεια να έχουμε κάποιον πιο νευρικό από τη Νικητέα).

Επίσης θα παίξουν τα μέλη των Stand Up Cretan Comedians (Στέλιος Ανδρεαδάκης, Χρήστος Μακαριάδης, Βαγγέλης Χατζηδάκης και Δημήτρης Χοντίδης) που τους αφήσαμε τελευταίους, κυρίως γιατί δεν τους ξέρει η μάνα τους. 

«Το γέλιο είναι η κοντινότερη απόσταση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είχε πει ο Victor Borge. Αυτή την απόσταση που τόσο αυξήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια θα προσπαθήσουμε να μικρύνουμε όλοι μαζί αυτές τις τρεις μέρες. Σας περιμένουμε!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News