«Ο Κηφισοφών και οι… άλλοι» από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Πολιτισμός
«Ο Κηφισοφών και οι… άλλοι» από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Δευτέρα,06 Σεπ 2021, 21:00
Στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου
Μια παράσταση που αποτελείται από 4 κωμικά μονόπρακτα

Την παράσταση «Ο Κηφισοφών και οι… άλλοι» θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου.

Μία παράσταση που αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους κωμικά μονόπρακτα και φιλοδοξεί να χαρίσει στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης σε όσους την παρακολουθήσουν.

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου, κάτω από την σκηνοθετική επιμέλεια του Δομήνικου Ταβερναράκη που ακόμα και κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων δεν σταμάτησε να συναντιέται διαδικτυακά για τις πρόβες της, έχει προετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη έργα του Δημήτρη Ψαθά, του Κώστα Μουρσελά αλλά και του ίδιου του σκηνοθέτη.

Παίζουν οι ηθοποιοί (τυχαία σειρά): Δομήνικος Ταβερναράκης, Μανόλης Παπαδοσπυριδάκης, Μαλαματένια Λίτινα, Μαρίνα Ποντικάκη, Λίτσα Τζανάκη, Αστρινός Τσουτσουδάκης, Ειρήνη Κυριακίδου, Νίκος Λυρώνης, Μαρία Αργυρού, Γιώργος Μαματζάκης, Θανάσης Αλεγκάκης, Μαρία Κτιστάκη, Ελένη Βερτούδου, Εύα Χαριτάκη και  Μελίνα Βουβάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News