«Ο άνθρωπος του Θεού»: Τι λέει ο πρωταγωνιστής για τον ρόλο του στην πολυαναμενόμενη ταινία

Πολιτισμός
«Ο άνθρωπος του Θεού»: Τι λέει ο πρωταγωνιστής για τον ρόλο του στην πολυαναμενόμενη ταινία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ταινία αλλά και για τον ίδιο τον Άγιο Νεκτάριο, τον οποίον ενσαρκώνει, μίλησε ο πρωταγωνιστής, Άρης Σερβετάλης

Ξεκίνησε στους κινηματογράφους η προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή με μεγάλους συντελεστές.

Το θέμα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» καταπιάνεται με τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, ενός ταπεινού ποιμένα που σε ολόκληρη τη ζωή γνώρισε διωγμούς, χωρίς να λυγίσει.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε η Γελένα Πόποβιτς έγινε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, παρουσία πλειάδας Ελλήνων και ξένων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν - μεταξύ των οποίων και ο Μίκυ Ρουρκ.

Για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη ο Άρης Σερβετάλης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που είχε ο Άγιος Νεκτάριος, τη ζωή του οποίου πραγματεύεται η ταινία και πρωταγωνιστικός ρόλος που ερμηνεύει ο Άρης Σερβετάλης, με το Θεό, λέγοντας ότι αυτή ήταν «που τον οδήγησε».

Χαρακτήρισε «παράδειγμα προς μίμηση οι ζωές των αγίων» και εξήγησε πως η ταινία πιάνει το νήμα της ζωής του Αγίου Νεκταρίου από τότε που εξορίζεται από την Αίγυπτο, έρχεται στην Αθήνα και βρίσκει καταφύγιο στην Εύβοια.

Η ταινία έχει κερδίσει τα βραβεία αλλά και τις εντυπώσεις του κοινού, καθώς όπως λέει ο πρωταγωνιστής της, υπάρχει «μεγάλη ανταπόκριση» κάτι που χαρακτήρισε «συγκινητικό», ενώ εκτίμησε ότι «η ταινία επικοινωνεί με τον κόσμο».

Τέλος, ο Άρης Σερβετάλης έκανε λόγο για «επίκαιρη ταινία που μας βοηθά στις δυσκολίες που ζούμε».

Το τρέιλερ της ταινίας:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News