Πολιτισμός

Θεατρική Παράσταση

Δωρεάν παράσταση Καραγκιόζη στο Ηράκλειο

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021, 9:00 μμ, Στην αυλή του 26ου Δημοτικού Σχολείου στα Καμίνια

Συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις με τίτλο «Μ’ ένα καράβι παραμύθια»

Με θέατρο σκιών και τις «Διακοπές του Καραγκιόζη» συνεχίζονται οι παιδικές παραστάσεις με τίτλο «Μ’ ένα καράβι παραμύθια» από τον Δήμο Ηρακλείου και τη Δημοτική Κοινωφελή  Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η) την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Έτσι τα παιδιά, σε γειτονιές και Κοινότητες του Δήμου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο σε πλατείες και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19.

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 26ου Δημοτικού Σχολείου στα Καμίνια μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση  «Οι Διακοπές του Καραγκιόζη» από τον Άθω Δανέλλη.

Ο Πασάς, κουρασμένος από τα καθήκοντά του, αποφασίζει να φύγει για διακοπές στο γραφικό χωριό του Μπαρμπαγιώργου. Ο Καραγκιόζης και ο Χατζηδιαβάτης βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια νυχτερινή περιπέτεια, που οδηγεί σε τρελές, κωμικές καταστάσεις με άφθονο γέλιο. Η ώρα έναρξης της παράστασης είναι στις 21:00 και η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια