«Οι Μπαμπούλες» στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Πολιτισμός
«Οι Μπαμπούλες» στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Παρασκευή,06 Αυγ 2021, 21:30
Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
Σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη

Με την κωμωδία του Αλφρέντο Σανθόλ «Οι Μπαμπούλες» συνεχίζονται οι παραστάσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο- Καλοκαίρι 2021». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης υπογράφει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ανατρεπτική κωμωδία «Οι Μπαμπούλες» του σημαντικού Ισπανού συγγραφέα Αλφρέντο Σανθόλ (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Εθνικού Θεάτρου Μαδρίτης).

Το έργο, αφού σημείωσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου, ανεβαίνει για πρώτη στην Ελλάδα με έναν υπέροχο θίασο ισχυρών πρωταγωνιστών της νέας γενιάς.

Λίγα λόγια για το έργο: Οι «Μπαμπούλες» είναι μια κωμωδία που διηγείται τους καβγάδες δύο αδελφών για το πατρικό σπίτι που κληρονόμησαν, έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις από την παιδική τους ηλικία, αλλά με ένα μειονέκτημα: από μπροστά του περνά η εθνική οδός! Για την Λεμονίτσα (Νίτσα) το σπίτι είναι σημαντικότερο απ’ τον θόρυβο, ενώ για την Τριανταφυλίτσα (Λίτσα) είναι πιο σημαντική η σιωπή από το σπίτι.

Επειδή η Νίτσα έχει αποφασίσει να μείνει στο σπίτι, απελπισμένη η Λίτσα, προσλαμβάνει τους Μπαμπούλας Brothers, δύο αδέλφια που παριστάνουν τα φαντάσματα για να τρομάξουν ανθρώπους και να τους διώξουν από κάπου. Την ίδια στιγμή, η Νίτσα, που χρειάζεται χρήματα, νοικιάζει ένα δωμάτιο του σπιτιού ως Airbnb και καταφθάνουν οι πρώτοι πελάτες, δύο αδέρφια ο Ζαχαρίας κι η Ζαχαρούλα. Έλα όμως που αυτοί οι δύο είναι πραγματικά φαντάσματα! Τι θα συμβεί όταν αυτοί οι έξι άνθρωποι -ζώντες και μη ζώντες- βρεθούν στο ίδιο σπίτι το ίδιο Σαββατοκύριακο;;

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): 

Ελένη Βαΐτσου, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Μακαλιάς, Σοφία Μανωλάκου, Γιώργος Χρανιώτης, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ώρα Έναρξης: 21:30

Τιμή προπώλησης 15€

Προσφορά 10€ (τα πρώτα 100 εισιτήρια)

Έκδοση Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου:  https://bit.ly/3xaNzVG

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News