Πολιτισμός

Συναυλία του διεθνούς τραγουδιστή Γιώργου Περρή με φόντο το Κρητικό πέλαγος

Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής στον προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε

Με συναυλία του διεθνούς τραγουδιστή Γιώργου Περρή στον προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε, τα Χανιά συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής. Οι θεατές απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά με φόντο το Κρητικό πέλαγος, σε έναν χώρο που εντάσσεται για πρώτη φορά στο πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Χανίων.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Περρής: "Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη συναυλία της περιοδείας μας ,γιατί εξαντλήθηκαν οι θέσεις πάρα πολύ γρήγορα".

 Ο Γιώργος Περρής , με διεθνή καριέρα χαρακτηρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια, με τραγούδια, που έχουν βρεθεί στην κορυφή, σε περισσότερες από 40 χώρες .Ήταν η πρώτη συναυλία που φιλοξενείται στον προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε που εντάσσεται ως χώρος εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι Χανιά 2021.

 Η Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής εγκαινιάστηκε το 1982 στη Γαλλία και τρία χρόνια μετά με Υπουργό πολιτισμού τη Μελίνα Μερκούρη καθιερώθηκε και στην Ελλάδα. Φέτος επέστρεψε πανελλαδικά με διαδικτυακές και δια ζώσης εκδηλώσεις, για να σκορπίσει νότες και διάπλατα χαμόγελα!

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια