Κυριακή της Ορθοδοξίας & άνοιξαν τις πύλες τους και οι Εκκλησίες στην Κρήτη

Κρήτη
Κυριακή της Ορθοδοξίας & άνοιξαν τις πύλες τους και οι Εκκλησίες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα ουσίας από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά

Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα, με τις εκκλησίες της χώρας να ανοίγουν και πάλι τις πύλες τους στους πιστούς, βάσει των τελευταίων μέτρων που ανακοινώθηκαν.

Από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ο Επίσκοπος Κνωσού έστειλε τα δικά του μηνύματα προς τους πιστούς, τονίζοντας την ανάγκη αυτοκριτικής, στο κρίσιμο αυτό χρονικό διάστημα της Πανδημίας του Κορωνοϊού.

Υπό αυστηρό πλαίσιο θα επιτραπούν ακόμη λειτουργίες σε δύο ακόμη θρησκευτικές εορτές. Συγκεκριμένα, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στη Δεύτερη Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στις 26 Μαρτίου.

Αρκετοί πολίτες κατέβηκαν για βόλτα και σωματική άσκηση στην παραλιακή λεωφόρο και στα πάρκα.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στο Πάρκο Γεωργιάδη, με τους πολίτες να εκφράζουν την αισιοδοξία τους σε σχέση με την πορεία της Πανδημίας, ευελπιστώντας ταυτόχρονα στην περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων.

Αναφορικά με τα δωρεάν rapid test κορωνοϊού τα οποία θα παραλαμβάνουν οι πολίτες από τα φαρμακεία της γειτονιάς τους, φαρμακοποιοί αιφνιδιάστηκαν από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιάννη Τσικανδηλάκη στο δελτίο ειδήσεων με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα ερωτηματικά είναι δεκάδες όπως περιέγραψε ο Γιάννης Τσικανδηλάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα κενά που υπάρχουν στην σχετική διαδικασία, όπως ο κίνδυνος μη καταγραφής των στοιχείων, ώστε να υπάρξει σωστή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News