Το Ορθόδοξο Βιβλίο στον «Ορθόδοξο Λόγο» - Πώς το βρίσκουμε και τι έχει να μας προσφέρει

Πολιτισμός
Το Ορθόδοξο Βιβλίο στον «Ορθόδοξο Λόγο» - Πώς το βρίσκουμε και τι έχει να μας προσφέρει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρηγοριά, η παρουσία και η αγάπη του Χριστού στη ζωή μας προσφέρονται στο σημερινό άνθρωπο μέσα από το «Ορθόδοξο βιβλίο» - Την Κυριακή στην ΚΡΗΤΗ TV

Τα βιβλιοπωλεία των Ιερών Μητροπόλεων μέσα από το υλικό που προσφέρουν, και κυρίως το βιβλίο, απευθύνονται στον άνθρωπο κάθε ηλικίας δείχνοντας το δρόμο της αγάπης, της σωτηρίας, του Κυρίου μας.

Ένα βιβλίο κάθε ώρα της ημέρας, σε κάθε στιγμή της ζωής μας, έχει να προσφέρει πολλά με ήσυχο, αλλά καθοριστικό τρόπο, ειδικά σε μία εποχή όπως η δική μας, υψηλής και ραγδαίας τεχνολογικής προόδου.

Τα βιβλιοπωλεία των Ιερών Μητροπόλεως, όπως και αυτό της τοπικής μας Εκκλησίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, αποτελούν τα κατάλληλα σημεία για να συναντήσει ο σύγχρονος άνθρωπος το κατάλληλο βιβλίο για την προσωπική του μόρφωση αλλά και για τη ζωή του.

Πώς βρίσκουμε ένα σπουδαίο βιβλίο, σε ποιο μέρος το αναζητούμε, τι έχει να μας προσφέρει, με ποιον τρόπο το επιλέγουμε, είναι μερικά από τα θέματα που συζητά η εκπομπή «Ορθόδοξος Λόγος» της ΚΡΗΤΗ TV αυτήν την Κυριακή στις 16:30', πάντοτε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Επίκουρος Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης κ. Ιωάννης Λίλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News