Πολιτισμός

Το θεατρικό έργο του Μηνά Βιντιάδη «Τάρτα Ροδάκινο» διαδικτυακά από το Ηράκλειο

Η συγκινητική, τρυφερή, αστεία αλλά και ταυτόχρονα πικρή σαν δηλητήριο «Τάρτα Ροδάκινο». συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα

Με το θεατρικό έργο «Τάρτα Ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη και πρωταγωνιστές την 'Αννα Αδριανού και τον Δημήτρη Μαζιώτη, το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης συνεχίζει τις live streaming προβολές του, το Σάββατο 13/2, στις 21.00.

Η συγκινητική, τρυφερή, αστεία αλλά και ταυτόχρονα πικρή σαν δηλητήριο «Τάρτα Ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά, συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα με επιτυχία, ρίχνοντας την αιρετική της ματιά στη σχέση αγάπης και μίσους ενός ζευγαριού που γιορτάζει την αργυρή επέτειο του γάμου του.

Σ΄ ένα δωμάτιο ακούγονται όλες οι αλήθειες και τα ψέματα μιας κοινής ζωής 25 χρόνων. Η ιδιαιτερότητα του έργου έγκειται στο ότι στο πρώτο μέρος μιλάει ο άνδρας και στο δεύτερο η γυναίκα, εκτός από τη σκηνή του τέλους που μιλάνε για λίγο και οι δύο. Ενώ απευθύνονται ο ένας στον άλλο μοιάζει να μονολογούν φωναχτά, μα ο άλλος δεν μπορεί ν' απαντήσει, παρόλο που συμμετέχει στη δράση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια