Eντυπωσιακή ξενάγηση στη γιορτινή Αθήνα – Βίντεο από drone

Πολιτισμός
Eντυπωσιακή ξενάγηση στη γιορτινή Αθήνα – Βίντεο από drone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νυχτερινή περιπλάνηση στους ομορφότερους γιορτινούς στολισμούς

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με drone δείχνει τους ομορφότερους στολισμούς της Αθήνας  που μπορείτε να απολαύσετε ασφαλείς .

Μία όμορφη Αθήνα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Ο Δήμος Αθηναίων έχει ήδη στολίσει την Πλατεία Συντάγματος, την Ερμού την Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους, ενώ η Πλατεία Ομόνοιας θα γιορτάσει φέτος και πάλι με το σιντριβάνι της.

Ο φετινός στολισμός της Αθήνας μας χαρίζει κλασικές χριστουγεννιάτικες εικόνες  και ελπίδα  , αφού , τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα τα περάσαμε όλοι εν μέσω κορvωνοϊού.

Η ομάδα Up Stories σας κάνει την δική της ασφαλή πρόταση εν μέσω lockdown.

Στάση πρώτη ο φωταγωγημένος για πρώτη φορά στην ιστορία του, o Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Ελλάδας φόρεσε τα γιορτινά του και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Αφήνοντας τον Πειραιά και ανηφορίζοντας προς την Αθήνα την παράσταση κλέβει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η θεά σε αυτό- τόσο από την λεωφόρο Ποσειδώνος όσο και από την λεωφόρο Συγγρού- πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα και ο στολισμός από άκρη σε άκρη ολόκληρου του εντυπωσιακού πάρκου είναι εκπληκτικός.

Στη συνέχεια η στολισμένη Αθήνα θα σας εντυπωσιάσει.

Σύνταγμα, Ομόνοια, πλατεία Κοτζιά και η νέα πλατεία Ομόνοιας με το εντυπωσιακό συντριβάνι θα σας μαγέψουν κυριολεκτικά και θα σας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος το Δημαρχείο Περιστερίου παραμένει και φέτος το ομορφότερα στολισμένο δημόσιο κτήριο της Ελλάδας.

Βίντεο: Up Stories 

Παραγωγή Up Stories / Σκηνοθεσία: Φώτης Πάσσος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News