Πολιτισμός

Εορτή της Αγίας Βαρβάρας: Διαδικτυακή αναμετάδοση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, 8:00 έως 10:00 π.μ.

"Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, εορτή της πολιούχου Ρεθύμνης Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο.

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί χωρίς τη φυσική παρουσία πιστών. Προκειμένου όμως οι φιλάγιοι άνθρωποι του τόπου μας να μπορέσουν να συμμετέχουν προσευχητικά, έστω και από τις οικίες τους, στον εφετινό εορτασμό της Αγίας μας, η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα αναμεταδίδει διαδικτυακά τη Θεία Λειτουργία, το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρας 8:00 έως ώρας 10:00 π.μ.

Η ζωντανή αναμετάδοση θα γίνεται από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο YouTube, και συγκεκριμένα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: 

Ευχόμαστε η Αγία Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα, που έσωσε θαυματουργικά το Ρέθυμνο από την πανώλη και που η αγάπη των Ρεθυμνίων την θεωρεί και την τιμά ως Πολιούχο του, με τις προσευχές όλων μας να μεσιτεύει προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό για τον προσωπικό μας αγιασμό, για την υγεία όλων μας, για την υπέρβαση της σημερινής υγειονομικής κρίσης που ταλανίζει την πατρίδα μας και για την ενδυνάμωση όσων άοκνα εργάζονται για την εξάλειψή της".

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια