Η φωταγώγηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος «ζωντανεύει» στις οθόνες μας

Πολιτισμός
Η φωταγώγηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος «ζωντανεύει» στις οθόνες μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής

1η Δεκέμβρη σήμερα και ο μήνα των Χριστουγέννων αρχίζει με την χώρα μας σε καθεστώς καραντίνας.

Έγινε θεσμός και τον περιμένουμε κάθε χρόνο με λαχτάρα  όλοι, να βάλει τα γιορτινά του το "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος".    

Η φετινή όμως εκδήλωση φωταγώγησης του (ΚΠΙΣΝ), λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του "Κέντρου Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" «ζωντανεύει»  φέτος στις οθόνες  μας , με «οικοδεσπότη» τον Φοίβο Δεληβοριά .

Τα γιορτινά φώτα  θα ανάψουν υπό τους ήχους της μουσικής και θα χαρίζουν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς .

Οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα και τα Σιντριβάνια προσφέρουν ένα show που υπόσχεται να σας μαγέψει.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασούλη, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης Αλευράς, Βύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, φέρνει στις οθόνες σας μία εορταστική συναυλία, δίνοντας το έναυσμα για να ζωντανέψει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live σε αυτή τη σελίδα  https://www.snfcc.org/ , καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube @SNFCC.

(Βίντεο από τη φωταγώγηση το 2019): 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News