Αναβάλλεται το 32ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο - Τι ανακοίνωσε η ομάδα «Ανιχνευτών»

Πολιτισμός
Αναβάλλεται το 32ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο - Τι ανακοίνωσε η ομάδα «Ανιχνευτών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση καρναβαλικής ομάδας «Ανιχνευτών» για 32ο κυνήγι θησαυρού Ρεθύμνου 

«Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης δεν θα μπορούσε προφανώς να αφήσει ανεπηρέαστο το Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο. 

Ανακοινώνουμε την αναβολή του 32ου Κυνηγιού Θησαυρού που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 28 Φεβρουαρίου 2021 καθώς και των Παιδικών και Εφηβικών κυνηγιών που το συνοδεύουν. 

Στόχος μας είναι αν μη τι άλλο η πραγματοποίηση ενός καθ’ όλα «κανονικού» 32ου Κυνηγιού Θησαυρού μέσα στον Απρίλιο του 2021 αν οι συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας το επιτρέψουν τόσο τυπικά όσο και ουσιαστικά. 

Αντίστοιχη σκέψη υπάρχει και για τα άλλα δύο παιχνίδια αυτή τη φορά δίνοντας χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Κρίνοντας και εξ ιδίων, θεωρούμε ότι όλοι έχουμε την ανάγκη για μια αισιόδοξη προσμονή μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε και για μια νότα χαράς που αυτό το παιχνίδι έχει μάθει να προσφέρει στην πόλη μας τα τελευταία 31 συναπτά χρόνια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. 

Αν φυσικά εκ των πραγμάτων αυτό καταστεί αδύνατο, το σύνολο των διοργανώσεων θα αναβληθεί και θα πραγματοποιηθούν καλώς εχόντων των πραγμάτων το 2022. Καλή δύναμη με υγεία και το τέλος της πανδημίας να μας βρει όλους εδώ!». 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News