Ρέθυμνο: Ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αρκαδικής Εθελοθυσίας

Πολιτισμός
Ρέθυμνο: Ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αρκαδικής Εθελοθυσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ανακοίνωσε τη ματαίωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 154ης επετείου ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αρκαδικής Εθελοθυσίας μετά και την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την επιβολή καραντίνας σε ολόκληρη τη χώρα. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ανακοίνωσε τη ματαίωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 154ης επετείου ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι τo αυριανό διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων για την επέτειο του Αρκαδίου, που διοργανώνεται από τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και το Σύνδεσμο Φιλολόγων Ρεθύμνου, θα διεξαχθεί κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τη δοξολογία της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2020 στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι, με τη συμμετοχή ελάχιστου αριθμού ατόμων, μετά από επικοινωνία και οδηγίες από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News