Πολιτισμός

Θέατρο στο μικρόφωνο: Αν έχετε αποδεδειγμένη καλλιτεχνική πορεία, μη χάνετε χρόνο

Επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιοί, συνθέτες κ.α. ετοιμαστείτε για πρεμιέρα

Η  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. σας δίνει την ευκαιρία να καταθέσετε τις προτάσεις σας και όσοι διακριθείτε, μετά από αξιολόγηση, θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε εσείς το πρόγραμμα του Δεύτερου και Τρίτου Προγράμματος.

Η αξιολόγηση θα γίνει σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος», που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι Εκτελεστές Παραγωγής καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους, από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον κεντρικό διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας.

Το Δεύτερο και το Τρίτο Πρόγραμμα από το 1952 και 1954, επικεντρώνονται στον πολιτισμό, τη μουσική και την ψυχαγωγία, γράφοντας μια πλούσια ελληνική ιστορία. Με την πρωτοβουλία αυτή, θα εμπλουτιστεί το πρόγραμμα του Δεύτερου και του Τρίτου Προγράμματος, θα αναβιώσει το ραδιοφωνικό θέατρο, αλλά παράλληλα θα δώσει φωνή στην ψυχαγωγία και πνοή σε καλλιτέχνες που έχουν πνιγεί στη σιωπή καιρό τώρα.

Αν έχετε λοιπόν μια αποδεδειγμένη καλλιτεχνική πορεία μη χάνετε χρόνο, κάντε την αίτηση σας και που ξέρετε, ίσως είστε εσείς οι πρωταγωνιστές στη σκηνή και το μικρόφωνο του Δεύτερου και του Τρίτου Προγράμματος.

(Φωτογραφία Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια