Πολιτισμός

Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για διηγήματα

Δωρεάν η συμμετοχή στο διαγωνισμό

Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός με τίτλο ''Άνθρωπος δίχως προσωπείο"  οργανώνεται για διηγήματα από 500 έως και 1500 λέξεις και διάρκεια από τις 10 Ιουλίου 2020 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το Καλλιτεχνείο έχει ως βασικό του γνώμονα πάντα να δίνει το βήμα της έκφρασης στους ανθρώπους, και μέσα από το νέο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό δίνει τη δυνατότητα σε νέους ή παλιούς, ερασιτέχνες ή μη συγγραφείς να συμμετέχουν στη νέα έντυπη συλλογή διηγημάτων.

Πολλοί από εμάς χρειάστηκε κάποια στιγμή (αν όχι πάντοτε) να βάλουμε ένα προσωπείο και να μπούμε σε ένα ρόλο, ώστε να νιώσουμε ασφάλεια ή να κρύψουμε τον αληθινό μας εαυτό. Πως θα ήταν όμως ο άνθρωπος δίχως αυτή τη δυνατότητα .

Ο νέος διαγωνισμός του Καλλιτεχνείου δίνει ένα θέμα, ως τροφή για σκέψη περί του ρόλου του ανθρώπου στη κοινωνία που ζει .

Το θέμα του πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού είναι ¨Άνθρωπος δίχως προσωπείο"  και αφορά διηγήματα από 500 έως και 1500 λέξεις και θα διαρκέσει από τις 10 Ιουλίου 2020 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2020.

Στόχος του Διαγωνισμού να καταφέρει να παρακινήσει όλους μας στην έκφραση μέσω της τέχνης της γραφής, δίνοντας συγχρόνως και το κίνητρο να συμπεριληφθεί το διήγημα μας στη πρώτη έντυπη συλλογή. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι ΔΩΡΕΑΝ και επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο .

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε παρακάτω στους Κανόνες και Όρους Συμμετοχής ή στο http://www.kallitechnio.org/panellinios-logotechnikos-diagonismo/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια