Αναστέλλονται οι παραστάσεις «Γιοί και Κόρες» στα Χανιά

Πολιτισμός
Αναστέλλονται οι παραστάσεις «Γιοί και Κόρες» στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω της παράτασης των μέτρων

Αναστέλλονται οι προγραμματισμένες θεατρικές παραστάσεις «Γιοί και Κόρες» στα Χανιά, λόγω της παράτασης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης ανακοινώνει ότι λόγω της παράτασης μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020 των ειδικών υγειονομικών μέτρων που εφαρμόζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων από 25 Αυγούστου 2020, αναστέλλονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις με το έργο «Γιοι και Κόρες» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, από 17 έως 27 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος».

Με δεδομένο ότι οι αποφάσεις των αρμόδιων Υπουργείων λαμβάνουν υπόψη την εξέλιξη της πανδημίας και αναπροσαρμόζουν τα περιοριστικά μέτρα σε συνάρτηση με αυτήν, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, με υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι στον καλλιτεχνικό του προγραμματισμό και απέναντι στο κοινό, βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, ώστε σε περίπτωση άρσης των μέτρων πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, οι παραστάσεις να δοθούν κανονικά μέσα στο πλαίσιο του προγραμματισμού.

Στην περίπτωση αυτή θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Παρακαλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ. Κρήτης στο 2821044256, 2821023333.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News