Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις στο Ηράκλειο, λόγω τοπικού lockdown

Πολιτισμός
Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις στο Ηράκλειο, λόγω τοπικού lockdown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακυρώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου - Κλειστό το θερινό σινεμά  

Μέχρι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ακυρώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών και οι προβολές του θερινού σινεμά στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και, συνολικά, όλες οι εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τις εκδηλώσει που είχαν προγραμματιστεί από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου 2020, στα Κηποθέατρα «Νίκος Καζαντζάκης» και «Μάνος Χαζτιδάκις», στην Πύλη Βηθλεέμ καθώς και οι προβολές του Δημοτικού Θερινού  Κινηματογράφου «Βηθλεέμ».  

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας: «Αναστολή όλων των εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κλπ.), από σήμερα 1.9.2020 έως και 15.9.2020 που είχαν προγραμματιστεί με οργάνωση και χρηματοδότηση  της Περιφέρειας Κρήτης. Η Κυβερνητική απόφαση με βάσει το ΦΕΚ 3629, 31/8/2020),προβλέπει ρητά μεταξύ άλλων την αναστολή  πραγματοποίησης οποιωνδήποτε εκδηλώσεων που συνεπάγονται την παρουσία κοινού».

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID – 19, τα οποία  ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 31 Αυγούστου και αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News