Summerize: Έκθεση ιδιαίτερης αισθητικής σε ξενοδοχείου του Πανόρμου

Πολιτισμός
Summerize: Έκθεση ιδιαίτερης αισθητικής σε ξενοδοχείου του Πανόρμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρώματα, μοτίβα, υφές και φόρμες με έντονο το αποτύπωμα της αύρας που αποπνέει το νησί

Έργα με ετερόκλητη αφετηρία στην δημιουργία τους και καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας «συνοψίζονται» στην έκθεση Summerize η οποία πραγματοποιείται το καλοκαίρι του 2020 στο ξενοδοχείο THE ROYAL BLUE Resort & Spa, στο Πάνορμο του Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει  Visual Artist – Curator Γεωργία Τρούλη:

«Η Κρήτη είναι μια γη ευλογημένη και γεμάτη φως. Ιδανικός προορισμός για καλοκαίρι αλλά και για όλες τις εποχές του χρόνου. Νησί που συγκεντρώνει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Τόπος γνωστός για την στρατηγική του θέση στην Μεσόγειο, με μεγάλη ιστορία από αγώνες και αντίσταση, με έντονη παράδοση. Επίσης η Κρήτη είναι γνωστή για τις τέχνες και τα γράμματα, για την μουσική, για την μυθολογία, για την αδάμαστη, άγρια και διαρκώς γόνιμη ομορφιά του νησιού, για τον φιλόξενο, ζεστό και επιβλητικό χαρακτήρα του λαού της.

Στην έκθεση «Summerize» συνοψίζουμε το γλυκό και -σε πείσμα των συνθηκών-δημιουργικό τέλος ενός καλοκαιριού και αφηνόμαστε, μέσα από τα εικαστικά έργα, στην αρχή του φθινοπώρου.

Οι καλλιτέχνες, με έργα κυρίως μεγάλων διαστάσεων, εκτίθενται στο ύψος του φωτός συνθέτουν μια έκθεση ιδιαίτερης αισθητικής με πολλές επιρροές τόσο από το καλοκαίρι όσο και από τα αρχέγονα στοιχεία της Κρήτης. Χρώματα, μοτίβα, υφές και φόρμες με έντονο το αποτύπωμα της αύρας που αποπνέει το νησί  σε αρμονία με το  ξεχωριστό ύφος του The Blue Royal Resort & Spa, Crete.

Στην έκθεση Summerize συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αrc n scu, Ελενα Αρσενίδου, Βασιλική Δέλερη, Αλεξανδρος Καροζάς, Γιαννης Καμίνης, Πέλλα Κονταξή, Στελλα Κόζα, Έλλη Λαμπαδαρίδου, Μαριλένα Μπιτζάνη, Μαρία Νενάδ, Μπέσσυ Σύρου, Marina Suzdaltzeva, Κώστας Σπυρόπουλος, Kirsikka Soustiel, Γεωργία Τρούλη, Στέλλα Χαβιαροπούλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News