«Η ζωή μετά» του Αρκά στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

Πολιτισμός
«Η ζωή μετά» του Αρκά στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεατρική Παράσταση
Τετάρτη,12 Αυγ 2020, 21:30
Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»
Οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου «ζωντανεύουν» στην σκηνή

Την παράσταση «Η ζωή μετά» του Αρκά, θα  έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και στο Ηράκλειο, όσοι επισκεφθούν το Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θεατρικών παραγωγών Μέθεξις παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Η ζωή μετά» του Αρκά στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα έναρξης 21:30.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, και ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ως σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου αλλά και στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση τόσο στο κλεινόν άστυ όσο και κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στην παράσταση “Η Ζωή Μετά”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, , Πέτρος

Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.

Παραγωγή: Μέθεξις, Χρήστος Τριπόδης

Συγγραφέας: Αρκάς

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά: Λία Ασβεστά

Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 15€

Μειωμένο:12€ (προπώληση, ανεργίας, φοιτητικό, άνω των 65 ετών) - (μαθητικό): 10€

Διάρκεια παράστασης: 80’ (χωρίς διάλειμμα)

ΣΗΜ.: Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο του και μέχρι την τοποθέτηση του στην θέση του, καθώς και κατά την έξοδο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News