Πολιτισμός

Συναυλία

Μια ιδιαίτερη συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο στη Μονή Επανωσήφη

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 8:00 μμ, Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Εκκλησιαστικοί Βυζαντινοί ύμνοι, τραγούδια από μεγάλους Έλληνες συνθέτες και ποιητές καθώς και αγαπημένα παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στην Αγία Σοφία θα απολαύσουν όσοι επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Φίλων Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 20.00 στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Επανωσήφη.

Τα μέλη του Συλλόγου έχουν μεριμνήσει ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid 19.

Την ίδια ημέρα από 09.00 έως 13.00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην Ιερά Μονή.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της χώρας μας, ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται μια μοναδική κατανυκτική βραδιά σε όσους παρευρεθούν.

Αντλεί τις ερμηνείες του από τον αστείρευτο πλούτο της σπουδαίας ελληνικής παράδοσης, μοναδικός ο ίδιος στην ερμηνεία των βυζαντινών ύμνων, όπως και των παραδοσιακών τραγουδιών από όλη την Ελλάδα, ενώ ολοκληρώνει την μεγάλη του ερμηνευτική γκάμα με τα μεγάλα τραγούδια των Ελλήνων συνθετών.

Η συναυλία περιλαμβάνει Εκκλησιαστικούς Βυζαντινούς ύμνους, επιλογή τραγουδιών από μεγάλους Έλληνες συνθέτες και ποιητές καθώς και τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, τη Μικρά Ασία και τον Πόντο κ.α.

Είσοδος με προσκλήσεις.

Διάθεση προσκλήσεων τηλ. 6942919519 Κώστας Σταυρακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια