«Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας» από τον Ιωσήφ Πετρώφ

Πολιτισμός
«Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας» από τον Ιωσήφ Πετρώφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση
Τετάρτη,12 Αυγ 2020, 19:00
Ισόγειο μπαρ Μοναστήρι του Καρόλου
Μια ιδιαίτερη έκθεση στα Χανιά

 Μοναδικές φωτογραφικές συνθέσεις από υλικά μαγειρικής εμπνευσμένες  από το κεντρικό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης, θα παρουσιαστούν στην έκθεση «Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας» του Ιωσήφ Πετρώφ.

Ειδικότερα, την πρώτη έκθεση-boutique, με τίτλο “Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας”, που εμπνεύστηκε ο Chef Ιωσήφ Πετρώφ και εκτέλεσε η Π Gastronomy Stories, παρουσιάζει ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Π.Ε. Χανίων και του Γαλλικού Προξενείου Χανίων.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο μπαρ Μοναστήρι του Καρόλου, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, καθημερινά από τις 21:00 έως τις 23:00 και κάθε Τρίτη πρωί  11:00 με 13:00. (την πρώτη μέρα η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 19:00) με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για πέντε μοναδικές φωτογραφικές συνθέσεις από υλικά μαγειρικής, όλες εμπνευσμένες από και οδηγώντας προς το κεντρικό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης (1789), “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη”.

Ο Πετρώφ εξηγεί:

«Επανάσταση! Ζούμε καθημερινά, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό, είτε σε εθνικό, μια τάση για επανάσταση. Μπορεί για τον καθένα μας να είναι μια μικρή ή μια μεγάλη επανάσταση. Ο δυναμισμός όμως της έννοιας αυτής παραμένει ο ίδιος…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News