Πολιτισμός

Θεατρική Παράσταση

«Σαν παλιό σινεμά» με μουσική και θέατρο

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 9:30 μμ, Κηποθέατρο «Ν. Καζαντάκης»

Τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και θεατρικά αποσπάσματα «ζωντανεύουν» στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντάκης»

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Σαν παλιό σινεμά» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», με ελεύθερη είσοδο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια παράσταση με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου καθώς και θεατρικά αποσπάσματα από κωμωδίες της εποχής».

Αναλυτικά η ανακοινωση:

«Ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι» και η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου συνδιοργανώνουν την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά», την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:30 στο κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης με ελεύθερη είσοδο. Θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και θεατρικά αποσπάσματα από κωμωδίες της εποχής.

Συμμετέχουν η χορωδία και η θεατρική ομάδα του συλλόγου, ενώ μουσικά συνοδεύουν οι: Γιώργος Βασιλάκης μπουζούκι, Γιώργος Σταυράκης κιθάρα, Κώστας Παντερμαράκης κοντραμπάσο και Έφη Μαστορίδη κρουστά και αφήγηση.

Την επιμέλεια του προγράμματος και την διεύθυνση της χορωδίας κατέχει η Αργυρώ Ρέππα, ενώ υπεύθυνος για την σκηνοθεσία των θεατρικών είναι ο Δομίνικος Ταβερναράκης.

Η γενική επιμέλεια της παράστασης ανήκει στην Μαρία Τριτσάρη.

Το Παραδοσιακό Εργαστήρι, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, θα φροντίσει ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης εντός του κηποθέατρου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου, ενώ η είσοδος θα ελέγχεται και δεν θα ξεπεραστεί το επιτρεπόμενο ποσοστό πληρότητας του χώρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια