Πολιτισμός

Συναυλία

Ρεσιτάλ Λυρικού τραγουδιού στο κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 9:30 μμ, Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις»

Το Σάββατο 25 Ιουλίου

Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού με την διεθνούς φήμης Ουγγαρέζα δραματική σοπράνο και καθηγήτρια πανεπιστημίου Mária Temesi και τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη, με την Γαλλίδα πιανίστα Melisande Sinsoulier θα λάβει χώρα στο κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκης» και συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 21:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 «Το Λυρικό Θέατρο Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν το Σάββατο 25.07.2020 και ώρα 21.30 στο κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις την εκδήλωση: «Ρεσιτάλ Λυρικού Τραγουδιού» με την διεθνούς φήμης Ουγγαρέζα δραματική σοπράνο και καθηγήτρια πανεπιστημίου Mária Temesi και τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη μαζί με τη Γαλλίδα πιανίστα Melisande Sinsoulier. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό με προσκλήσεις. Διατίθενται με σειρά προτεραιότητας προσκλήσεις στη Περιφέρεια Κρήτης και στο γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου Γιώργου Αντωνάκη στην Ανδρόγεω.

Επίσης στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχουν πριν την έναρξη προσκλήσεις που θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας.

Δυνατότητα προσέλευσης από ώρα 21.00. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε εγκαίρως προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια