Πολιτισμός

Συναυλία

«Η γύρα» και ο Μάνος Παπαδάκης επιστρέφουν με μια στάση στο Κηποθέατρο

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, 9:30 μμ, Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Στις αποσκευές του τραγούδια από δισκογραφικές δουλείες του

«Η γύρα» και ο Μάνος Παπαδάκης θα βρεθούν στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 21:30 σε μια μουσική βραδιά με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών, εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα. Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του, με τραγούδια, όνειρα, ενισχυτές, φώτα, καλώδια και γυρνάει τη χώρα!

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το "the magic bus tour 2015-2019", με το οποίο γύρισε όλη την χώρα, Αθήνα (εμφανίσεις : Αθήνα "Σταυρός του Νότου"- άλικο, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ρόδος, Χάλκη, Νεμέα, Άργος, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία κ.α., αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση.

Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 4 δισκογραφικές δουλειές του, από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί, από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο,  Θάνο Μικρούτσικο,  Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Χαρούλη,  Γιάννη Γιοκαρίνη, Υπόγεια Ρεύματα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες, Στέλιο Μπικάκη, Λάκη Παπαδόπουλο κ.α.

Αφετηρία της "Γύρας", ο νέος δίσκος που κυκλοφορησε το 2019 με τον τίτλο «η γύρα», με συνεργασίες όπως αυτές, του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη, που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος κυκλοφορεί από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία...γύρας !

 «Η γύρα»

Παίζουν:

Γιάννης Κοντάκης : Ηλεκτρικό μπάσο

Παναγιώτης Μαυράκης: Ηλεκτρική κιθάρα

Πολυδωρος Φραντζεσκάκης: Τύμπανα

Μάνος Παπαδάκης: Ακουστική κιθάρα

Νίκος Οικονομέας: Κλαρίνο

Σπύρος Ρουμελιώτης: Ήχος».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια