Το μουσείο El Greco στο Φόδελε «συνομιλεί με άλλους πολιτισμούς»

Πολιτισμός
Το μουσείο El Greco στο Φόδελε «συνομιλεί με άλλους πολιτισμούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση
Τετάρτη,15 Ιουλ 2020, 09:00
Μουσείο El Greco
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στον El Greco

Το «Πολιτιστικό Φεστιβάλ Φόδελε» το οποίο στεγάζεται στο μουσείο “El Greco” είναι διαθέσιμο για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, έως τις 30 Ιουλίου κατά τις ώρες 9.00 έως και 7.00 μ.μ.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για καλοκαιρινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στον El Greco ενώ ανοίγει ‘’παράθυρο’’ στον κόσμο, με εκθέσεις έργων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο στα πλαίσια μιας ‘’συνομιλίας με άλλους πολιτισμούς’’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» εγκαινιάζει το «Πολιτιστικό Φεστιβάλ Φόδελε», τις αφιερωμένες στον El Greco καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Μουσείου El Greco, με την διοργάνωση της Έκθεσης της Σχολής Καλών Τεχνών Wyższa Szkoła Artystyczna w Warszawie του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας.

Η έκθεση περιλαμβάνει διπλωματικές εργασίες της Σχολής με θέματα:

  • Μια σταγόνα χρώματος
  • Η φωνή σου μετράει
  • Με τρένο
  • Fantasy Make-up
  • Make-up Artist
  • Ο κόσμος της φόρμας

Στις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις το Μουσείο El Greco ανοίγει ‘’παράθυρο’’ στον κόσμο, με εκθέσεις έργων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο στα πλαίσια μιας ‘’συνομιλίας με άλλους πολιτισμούς’’.

Στην έκθεση αυτή οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα ‘’διαλόγου’’ με τις προσωπικές εικαστικές αφηγήσεις των Πολωνών καλλιτεχνών Daria Herbut, Paulina Ledzion, Michał Lasota, Magdalena Latosiewicz, Paula Jakubiak, Klara Kwapisz,Anna Wojciechowska, Weronika Olczyk,Magdalena Ślusarczyk,Dominika Godziemba- Trytek, Weronika Zielińska

Η έκθεση στεγάζεται στο Μουσείο του El Greco στο Φόδελε, και θα είναι ανοικτή (είσοδος ελεύθερη) στο κοινό από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου 2020, από 9.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News