Πολιτισμός

Εκδηλώσεις

Θάλασσα Αλληλεγγύης: μια καλοκαιριή γιορτή με άρωμα... από όλο τον κόσμο!

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, 12:00 μμ, Ιδρύματα Καλοκαιρινού

Παρασκευή 24 Ιουλίου, Κοινωνικός χώρος Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Κλείνοντας τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του κοινωνικού εργαστηρίου της, η Θάλασσας Αλληλεγγύης, οργανώνει μια ημέρα γιορτής την Παρασκευή 24 Ιουλίου!.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, τα μέλη της ομάδας θα βρίσκονται στην αυλή του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου και Κοσμα Ζώτου, είσοδος στην αυλή από τον πεζόδρομο).

Κατα τη διάρκεια της γιορτής θα υπάρχουν εκθέματα με τις δημιουργίες του εργαστηρίου ραπτικής, ενημέρωση για τα τμήματα υπολογιστών και αγγλικών για ενήλικες, αλλά θα πραγματοποιηθούν και τα εργαστήρια:

- στις 5 το απόγευμα φίλες/μαθήτριες από την Αφρική θα μας παρουσιάσουν είδη χτενισμάτων από διάφορες χώρες της Αφρικής,

- στις 6 θα ακολουθήσει παιδικό εργαστήρι πηλού με τη Μαρία από το Terra Mia Ceramic Art, όπου τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα “χέρια της αλληλεγγύης”

"Εργαστήρια και πρωτοβουλίες κοινωνικής ένταξης όπως η Θάλασσα Αλληλεγγύης παραμένουν ενεργές από την αγάπη του κόσμου και την συμμετοχή του στις δράσεις αλληλεγγύης!

Σας περιμένουμε με χαρά να βρεθούμε έστω και με περιορισμούς από κοντά!

Η ομάδα της ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

* Τα εργαστήρια στο χώρο της γιορτής θα πραγματοποιηθούν δωρεάν και λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από τον COVID-19, θα πρέπει να τηρηθούν μέτρα υγιεινής και οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Προτείνετε και η χρήση μάσκας.

** Κατα τη διάρκεια της Γιορτής θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια